Ervaring met het kindvriendelijke merk: Done by Deer

Door Willem

Als je binnenkort een kleintje verwacht, dan staat er een spannende tijd voor de deur. Naast al het geregel wat er bij komt kijken moet je er natuurlijk ook van genieten. Ook zal je een hoop spullen moeten aanschaffen voor de kleine op komst. Dit hoeft geen vervelende zoektocht te worden. Done by Deer heeft namelijk de leukste producten voor deze nieuwe fase. Ook zijn ze nog eens erg functioneel. Dat is toch dé perfecte combinatie. Wat ze nog meer te bieden hebben lees je hieronder!

Speelgoed

Het Deense merk, Done by Deer, heeft alles om jouw kind de wereld op een speelse manier te laten ontdekken. Maar wat is het eerste speelgoed wat je aan de kleine geeft? Als eerst doen bijtringen of babygyms het altijd goed. Bij de babygyms hangen boven het kind kleine knuffeltjes en speeltjes. Ook zachte boekjes om open te slaan zijn populair. Het belangrijkste in de eerste drie maanden is dat er een kleine activiteit in het speelgoed zit. Ook wordt de vernieuwing gecombineerd met gewaagde kleuren en is het speelgoed voorzien van een grafisch randje. Op deze manier daagt Done by Deer jouw kind uit. Voor de baby’s die wat ouder zijn dan drie maanden zijn er ook nog genoeg verschillende soorten speelgoed, zoals: knoppuzzels, speelringen en activiteiten knuffeltjes. Het merk heeft een ruim aanbod in alle soorten speelgoed. Het wordt je zeker niet saai gemaakt om wat leuks uit te kiezen!

De perfecte knuffel

Vanaf de geboorte hebben veel kinderen een knuffel waar ze een speciale band mee hebben. Het geeft ze een geliefd en comfortabel gevoel, waar ze altijd samen mee willen zijn. Hoe leuk is het om als ouder dé knuffel aan je kind te geven. Done by Deer heeft genoeg keus als het hierom gaat. Van een olifanten knuffel tot een octopus knuffel. Ze zijn zelfs in verschillende kleuren en maten beschikbaar. De keuze is reuze en zo kan jij als ouder de perfecte dierenvriend voor jouw kind uitkiezen.

Meer dan alleen spelen

Als je dacht dat het alleen bij speelgoed blijft heb je het mis. Done by Deer heeft veel meer, namelijk ook: verzorgingsproducten, tafelservies en aankleding voor de kinderkamer. Samen met je kind kan je er een feestje van maken. Of je baby nog in de wieg ligt of je kind al op de basisschool zit, voor elk is er wat te verkrijgen. Alle producten hebben hetzelfde thema. Elk product heeft namelijk iets met schattige dieren te maken. Borden in de vorm van een krokodil, op drinkbekers zijn visjes te zien en er zijn giraffe knuffels. Het zijn zachte kleuren, waardoor het in elk modern huis past. Done by Deer wil met de producten zorgen voor een vriendelijke en veilige sfeer in het huiselijke leven van kinderen.

Nadert de bevalling, wil je de kinderkamer een upgrade geven of wil je iets anders aanschaffen voor je kind? Neem dan snel een kijkje op de website van Done by Deer!

Gerelateerde berichten